10676285_10154663983870285_8264797328748733889_n

Bogstad – Skansebakken – Bogstad – Tryvann på rulleski
Omsider var tiden kommet for å rekke en fellestrening i går kveld, og hvilken trening det skulle bli! Rulleski med det nye Teamet, inn og ut Sørkedalen som oppvarming, og så opp til Tryvann som kveldens hovedingrediens. Var selvsagt usikker på formen, og hadde nærmest litt angst for den tøffe avslutningen. På flatene i Sørkedalen gikk det fin-fint, uten at jeg ble så mye roligere av det….

I form likevel?
Da det braket løs i retning Tryvann føltes det faktisk ganske så bra fremedeles, og jeg la meg som nummer to. Vi ble ganske raskt en duo som fikk en liten luke på resten av feltet. Jeg lurte på hvor det ble av supermann Jo Simen, og ved passering Kollen var han der, og vi var en trio. Det gikk ikke mange meterene før Supermann syntes det gikk litt smått, og gorde et rykk. Undertegnede beit seg fast, men før passering Frognerseteren måtte jeg slippe, og nå var det tungt! Herfra og opp gjaldt det bare å holdet kroppen i gang, og ved Øversetertjern sjanglet jeg faktisk.

Nummer to opp
Kom meg opp som andremann ca 30 sekunder bak Superemann, noe jeg sier meg svært godt fornøyd med:) På forhånd uttalte jeg at jeg gikk for klasseseier, men i bilen på vei ned røpet Supermann at han er blitt 40 og kommet opp i min klasse! Snakk om å bli snytt for klasseseieren på målstreken!

Fasit:
Nummer to totalt og nummer to i klassen.

PS: Det tas forbehold om at jeg ikke aner om jeg var 30 sekunder eller et minutt bak Jo Simen…..

#Rulleski #Nordicskiteam #Tryvann