Vintermaraton-header.jpg

I rute?
Med drøye to uker igjen til start i høstens store utfordring, Jessheim Vintermaraton, er det på tide å ta en vurdering av status. Er jeg i rute?

Dersom det er et mål å løpe fort, er jeg nok dessverre ikke helt i rute. Dersom jeg ikke tenker så mye på tid, men kun fokuserer på å ha en feiende flott tur sammen med likesinnede, og få en kanon-økt på kjøpet. Ja, da er jeg i rute!

Konklusjonen må da bli at jeg er “sånnogenlunde” i rute:)
Jeg har en del lange løpeturer på asfalt på samvittigheten. Faktisk har jeg løpt så langt som 36km på trening. Noe jeg tror er det lengste jeg noen gang har løpt utenom konkurranse! Dette betyr at distansen ikke bør være noe problem. Farten derimot…..

På lørdag er det klart for den stste lange turen før start, i det Ali og undertegnede løper en progressiv langtur på ca 30km. Håpet er at det skal gå av seg selv da!

Jeg gleder meg!