wpid-wp-1397210441685.jpeg
Snart sesongstart
Det er blitt litt kaldere i lufta, og på Natrudstilen har kanonene gått for fullt i et par døgn allerede. Det vil antagelig medføre at jeg kommer meg på ski om en ukes tid:) Det er også så nærme sesongåpning i Romjulsrennet på Sjusjøen, at det er på høy tid å se på hvilke renn jeg har lyst til å gå. Her presenterer jeg bruttoplanen, så vil det nok være sånn at et og annet renn med lav prioritet blir ofret for familiehygge og telemark-kjøring på den aktuelle dagen.

30. des Romjulsrennet Sjusjøen Hedmark 23 km – K
03. jan Budorrennet Hedmark 45 km – K
10. jan Vestmarkrunden Akershus 25 km – K
18. jan Vester-Gyllen Akershus 40 km – K
31. jan Stenfjellrunden Hedmark 43 km – K
15. feb Hafjell Ski Marathon Oppland 44 km – K/F
08. mar Vasaloppet Sverige 90 km – K
21. mar Birkebeinerrennet Hedmark 54 km – K

I tillegg kommer selvsagt OBIK på onsdager.
De som kjenner meg vet at jeg ikke har for vane å delta på Birkebeinerarrangement, men det vil bli gjort en seriøs vurdering på å gjøre et unntak i år…