Aktiv hvile på rulla

Hvor mye skal til?
Det siste halve året har det blitt litt færre treningstimer enn jeg strengt tatt hadde ønsket. Ikke at jeg ikke har hatt det bra med de tingene jeg har fylt tiden med. Det er jo faktisk sånn at det finnes viktigere ting enn turrenn, mosjonsløp og sykkelritt. Mye viktigere og morsommere ting! I mitt tilfelle heter de Victoria, Karl Emil og Ella. Ja, jeg snakker selvsagt om barna mine, og tar jeg med Pia også, så er det viktigste i livet mitt nevnt:)

Helse også viktig
Egen fysisk helse er også selvsagt meget viktig, og den blir gjerne bedre med litt trening. Jeg har da også trent jevnt hele tiden, men i det siste ca 4 timer pr. uke. Dette trodde jeg skulle være rikelig i forhold til å ha god helse, dvs føle meg frisk og fin. Det har derimot vist seg at kroppen min er i langt bedre forfatning med 10 timer trening pr. uke. Er det rett og slett sånn at etter mange år med mye trening, er jeg litt avhengig av å trene ganske mye? Jeg vet ikke, men på meg så virker det faktisk sånn.  Når jeg nå sist uke bikket 10 timer for flørste gang siden mai, så har jeg følt meg bedre enn på lenge. Ja, kanskje var det nettopp i mai jeg følte meg så bra sist…..

God planlegging viktig
Konklusjonen blir derfor at jeg trenger ganske mye trening for å være frisk og rask. Utfordringen blir å finne tid uten at det går på bekostning av kvalitets-tiden med familien.
God planlegging og utnyttelse av tiden er nok det som skal til.

Jeg skal få det til:)