Plutselig i form?
Kveldens fellestrening med Nordic Ski Team foregikk på rulleski, og det skulle gås fra Bogstad til Sørkedalen tilbake til Bogstad, for så å gå testløp opp til Tryvannstårnet. Altså eksakt samme økt som forrige mandag. Det som derimot ikke var samme som forrige uke var egen form. Heldigvis vil jeg si. For en uke siden var jeg helt ute av form, og ingenting stemte. I dag var det helt motsatt, og jeg hadde en fin-fin tur opp til tårnet.

De to vasseste gutta ikke tilstede da bildet ble tatt
Nå hadde det seg også sånn at både Ole Jacob og Jo Simen ikke gikk i dag, og da var det fritt frem for oss andre. Moro å være først opp til bommen på Tryvann, selv om det var fordi de nevnte to ikke var med.

Voldsom forbedring av tiden
Jeg har ikke nøyaktig tid fra sist, men jeg var nok litt over to minutter raskere i dag. Nesten skremmende at jeg svinger så mye i prestasjon, men akkurat nå er det bare gøy!

Nå er det bare å begynne å grue seg til onsdag, da er det klart for testløp i Korken, fra heftye-bautaen til bommen på Tryvann…