Lett og lett…
Jeg kan herved bekrefte at Korketestløp er svinaktig hardt! Særlig når man ikke er helt gjennomtrent og i praktslag blir det et drøyt drag helt opp til bommen ved Tårnet! Gårdsdagens testløp med Nordic Ski Team føyde seg således inn i rekken av blytunge økter, men jeg kom meg da til topps uten varige men.

Psykisk påkjenning
Det er nesten psykisk det er tyngst, i det syre inntreffer etter relativt kort tid, og det selvsagt aldri er noe hvile å få. Det blir å forsøke å innbille seg selv at beina er lette, og at pusten går lett og fint. Klarer men det er mye gjort:) Skal ikke akkurat påstå at jeg var der i går, og det er på det rene at testløp rulleski til Tryvann på mandag som satt godt imkroppen, ikke gjorde saken noe bedre.

OK fornøyd
Opp kom jeg og tiden ble 20.57, en tid jeg sier meg bra fornøyd med tross alt. På Strava ble tiden 20.25.

Nå venter etter all sannsynlighet skigåing i fjellet i helgen:)