image

Her er skiføret
I dag var det endelig klart for sesongens første skitur, og på tross av at det ikke var helt optimale forhold har jeg storkost meg i fjellet mellom Pellestova og Sjusjøen. Fra Pellestova var det ikke satt spor, men kun tromlet, noe som gjorde at sålen var bra, og jeg så lite grus. Fra Reina(Pelleskrysset) var det satt spor og det ble lettere å gå, men her var det til gjengjeld muligheter for å få rillet skiene helt gratis, i det det stedvis var dratt opp noe grus. Ikke at det var noe problem overhode, og jeg fikk emg en aldeles strålende tur på 40 km.

Lette bein, lav puls og høy fart
Om følelsen ikke var helt som overskriften, så var den meget god til å være første skiøkt. Teknikken satt også brukbart og det var rett og slett veldig gøy! Det at alderen så smått begynner på bli lettere høy, er nok en fordel i forhold til at kroppen ikke merker at det er et halvt år siden forrige skitur…

Her er økta på Strava:

image

image

Fornøyd mann med ski på beina for første gang denne høsten:)

#langrenn #skitur #hafjell