XC ranking
På tide med en opptur?
Etter et par skisesonger hvor treningen ikke akkurat har vært supersystematisk, er det på høy tid med et ørlite oppsving på satsingsfronten. Jeg er da også i gang med noe som ligner på bra trening, og de to siste ukene har bikket 10 timer. Det sier seg selv at et par uker med brukbar treningsmengde ikke skremmer noen, men la nå meg tro at jeg er på gang da:)

I fritt fall
I henhold til XCranking er det klart at noe må gjøres! Har vel falt fra rundt nr 800 til drøye 1100, noe som må sees i sammenheng med skrall treningsinnsats. Når jeg klikker på poengsummen min kommer de fem tellende resultatene frem, og av de fem er et fra 2014, et fra 2013 og tre fra 2012. det mefører en viss penalty at resultatene er gamle, og jeg faller således dramatisk på rankingen.

Mulig å gjøre noe med
Det store spørsmålet er om det er mulig å komme seg opp på rankingen igjen, eller om jeg bare må innse at glansdagene er over, og at jeg er ferdig som popsanger? Jeg vet ikke, men at jeg skal prøve å gå ihvertfall litt fort på ski i vinter, det kan jeg love:)

Først er det imidlertid klart for Vintermaraton på søndag.