20140913-115824.jpg
Siste hardøkt før Vintermaraton
Er akkurat ferdig med en, for meg , knallhard økt med Nordic Ski Team inne på Bislett. 7×2 runder(ca 1100m) med 1 minutts pause. Dette var første økt på bane siden april tror jeg, og det er nok dessverre noe leggene mine kommer til å minne meg på i noen dager. Forhåpentligvis slutter de(leggene) å mase om det før søndagens langtur.

Fraløpt, men liten opptur likevel
Ja, jeg ble fraløpt og gruset, men jeg holdt bra i alle 7 dragene, og var nok heller nærmere teten på siste enn første drag. Alt i alt en OK økt, og en suveren økt å ha i banken. Det er nok neppe helt etter boka i forhold til å lade opp til maraton, men det viktigste i idrettsverdenen min er ikke Jessheim maraton, men å trene jevnt og trutt og ha det gøy:)

Rolige dager
Nå blir det å stable seg på mølla for en lett restitusjonsjogg i morgen tidlig, før det er duket for å ligge med beina høyt frem til søndag:)
Her er økta på Strava, og her det nok bare tid og puls som er nogenlunde reell…

#Maraton #Bislett #Nordicskiteam