20141113_185701_resized-kopi

Even tegner og forteller om watt, kadens, puls og fart.

Jeg har vært på Triathlon-seminar på Stian Sport og latt meg inspirere. Den godeste Even Chiodera og hans samboer Line Foss holdt et særdeles motiverende foredrag om Triathlon generelt, og Norseman spesielt. Det var nesten sånn at jeg fra å gå med en triathlet i magen, ble ihuga triathlet i løpet av kvelden. Jeg kunne nesten ikke vente med å komme meg hjem og sette meg på tempoen på rulla, og det på tross av at vi er på vei inn i skisesong! Jeg satt der og hørte hvor seriøs utøver Even er, og innså hvor utrolig mye jeg har å gå på. Her skal det trenes!

Mål må settes og planer legges
Jeg skal i løpet av ganske kort tid sette meg konkrete Tri-mål for 2015, og da ønsker jeg meg en Ironman. Muligens i Italia og Elbaman som går av stabelen 27. september 2015. Perfekt dato med tanke på at det er litt avstand fra sommeferien. Påmelding åpner i slutten av november, og mye tyder på at jeg vil være en av dem som melder meg på.

Norseman-filmen tårevåt inspirasjon
Jeg har sett filmen fra Norseman to ganger i dag, en på jobben i morges, og en på storskjerm på Stian Sport i kveld. Begge gangene slet jeg veldig med å holde tårene tilbake.  Den som ikke blir motivert av denne filmen blir ikke motivert. Basta!