20141122_034906_resizedBrukbar form tross 24-timers faste
I den berømte varulvdietten, kjent fra Hollywood, var vi i dag kommet til nymåne og det var klart for 24-timers faste fra i går kl 18 til i dag kl 18. Det betyr i klartekst at jeg kun inntar vann, et par kopper kaffe og noen skjeer kokosolje. Dette skulle en jo tro at hadde en viss innvirkning på dagsformen, men det overraskende er at det ikke virker som det har det i noen særlig grad. Jeg har hatt en strålende skitur i 9-draget i morges, på brukbare forhold fra Pellestova. Det er ikke mye snø, men det er nesten utrolig hvor bra det er på de 6-7 centimeterene det er.

Femmil i OK tempo
Strava viser eksakt 50 km på 3.04. Pulsen var relativt lav, noe som skulle bety at formen er OK. Det bør dog nevnes at det er ganske raskt føre, og ikke minst er det flotte stakefohold på det syltynne snølaget. Stavene sitter som spikra på grusveiene innover fjellet.

Her er økta på Strava:
I

I morgen skal det komme påfyll av snø, og jeg skal ut og skøyte:)