image

Pellestova litt før kl 8 i morges

Tjuvtrening i Pelles rike
I anledning de flotte skiforholdene på fjellet ble det bestemt at vi skulle la jobb være jobb, og komme oss på hytta så tidlig som mulig i går. Etter ankomst Hafjell i går aftes ble det likevel ikke tid til så mye annet enn å spise og legge seg. Jeg bråvåknet i 06.30-draget, uten vekkeklokke, speilklar for en fin-fin intervalløkt fra Pellestova. Som bildet over viser var det i grenseland å gå på ski uten hodelykt… Det gikk fint altså:)

5×5 minutter med 1 minutts pause
Planen var en god oppvarming, før 5×5 minutter i sone 3/4, en plan som ble fulgt ganske bra. Dragene ble kjørt i lett terreng, og verken puls eller fart var skyhøy, men alt i alt en bra gjennomført intervall, sesongens første på ski.

Tunge bein hele uka
Jeg har i grunnen følt meg ganske tung på de fleste økter tidligere denne uka, men igjen så virker det som om alt blir bedre så fort jeg får ski på beina. Ikke at jeg fløy innover fjellet, men jeg hadde ingen problemer med å jobbe bra, og gå brukbart på ski i alle fem dragene. Kult!

Her er økta på Strava:


Hvile før langtur og Telemark i morgen
I skrivende stund slappes det svært godt av på hytta, og det lades for langtur i grålysningen i morgen, før jeg tar med junior på åpningsdagen i Hafjell Alpinsenter. Jeg vil for anledningen iføre meg telemarksutstyr og sannsynligvis bruke muskler som ikke er altfor vant til å være i vigør. Det finnes som kjent flere typer ski enn langrennski:)

PS: Telemark er nok ikke så dumt for beinstyrken til triathlonsatsinga heller:)

#Hafjell #tjuvtrening

image

Vakkert i Pellekrysset i dag morges.