Klarert for maraton i Italia i Februar

Maratona
Påmeldt Maratona di San Valentino
På tross av at ski alltid har vært hovedidrett, har jeg nå valgt å snu plata. Vi har betsemt oss for å ta med hele Karfjell-banden på tur til Italia i februar for at jeg skal løpe maraton midt i skisesongen! Det er som kjent når man prøver nye ting at man holder seg ung:)

Liten maraton i en passe stor by
Løpet foregår i en by ved navn Terni, og er altså kjærlighetens maraton. Det er også egen klasse for par. Det er små sjanser for at Pia og jeg stiller i parklassen, ettersom Pia har blitt lurt med på maraton tidligere, Nordmarka Skogsmaraton for noen år siden. Vi hadde ikke noen spesielt god tone siste par timene av den turen…

Hafjell Skimaraton ut, Maratona di San Valentino inn
Dette betyr at det dessverre ikke blir noen deltagelse i Hafjell Skimaraton, som går av stabelen samme dag, 15. februar 2015.

Sub 3?
Vil dette si at det satses mot en tid under 3 timer allerede i februar? Tja, jeg er først og fremst skiløper om vinteren, så med mindre det blir en ekstremt mild vinter uten snø, blir nok målet bare å ha en fin tur. Det blir uansett en flott treningsøkt på veien mot å løpe maraton under tre timer.

#maraton #løping

2 Comments

  1. Lykke til Eivind! Du kommer til å være tidlig i form til Sognsvann Rundt Medsols som startet onsdagen etter påske.

Leave a Reply