Vakkert på Øyangen

Vakkert på Øyangen

Koken holdes og formen er i bedring
Foregående uke var ikke helt i verdenstoppen hva treningsmengde angår, men fullt akseptabelt for en ivrig mosjonist. Lørdagen ble brukt til en liten skitur på Ringkollen, på forhold som beskrives best som; skimuligheter for de aller ivrigste. Det er mao ikke store snømengder….

20141213_121053_resized

Som bildene viser var det likevel vakkert, og det var vel verdt turen på ca 45 minutter i bil.


20141213_121112_resizedHadde det ikke vært for at jeg er så heldig at jeg skal feire jul på fjellet, så hadde jeg nok blitt å finne på tynt snølag på Ringkollen flere helger. Nå har det seg derimot slik at vi stikker til fjells førstkommende fredag, og blir der til over nyttår. Det blir derfor rikelig anledning til å samle kilometer på ski, men desto verre å finne motivasjon til å gjennomføre tre løpsøkter i uka med tanke på Maratona di San Valentino i februar!

Stigende form utover uka
Uka startet med tunge og vonde bein, men etterhvert kom det hele seg, og ukas siste dager gikk med OK bein. Hardøktene begynner også å ligne på hardøkter. Tror nok at juleferien vil gjøre formen superbra, og jeg ser frem til Romjulsrennet på Sjusjøen den 30. desember.

Treningsuka ble avsluttet med en rolig løpetur i Asker, med litt bakglatte sko:)