Det nærmer seg Maratona di San Valentino
Med snaue 6 uker til start i Terni, Italia, er det ikke fullstendig krise for meg at OBIK på onsdag er avlyst. Hadde det bare vært bar asfalt i Asker så hadde situasjonen vært helt fin-fin. Nå har det seg dessverre sånn at det er en del holke, så brodder er nok å foretrekke under maratonforberedelsene fremdeles.
wpid-img_20141222_200708.jpgHerlig juleferie
16 dagers ferie på fjellet har gjort underverker med skiformen, og til alt overmål har jeg klart å gjennomføre 4 gode løpsøkter i ferien også. Hadde en plan om å få svømt et par ganger også, men det gikk i vasken. Ferie gjør godt, kanskje litt for godt? Grunnet fråtsing er det nå en svakt overvektig milsluker som er inne i en 24-timers faste i anledning dagens fullmåne. Passet jo ganske greit med en faste etter drøye to uker med litt i overkant høyt inntak av karbohydrater….

Hvor er Kong Vinter?
OBIK er avlyst, og det er vel lite som tyder på at det skal bli vinter med det aller første. Ser ut som Vestergyllen ryker også. Hadde tenkt å bruke Vestergyllen som seeding til Vasa, men nå tyder alt på at jeg er nødt for å gå Stenfjellunden kun to uker før maraton for å sikre meg led 1, men plutselig har vi en meter med snø og alt blir bare vestand:)