20150110_093845_resized

Blytunge forhold i morsom løype
Det så lenge ut til at også Sørkedalsrennet måtte avlyses, men det ble omsider besluttet at det ble renn i en 3km sløyfe med kunstsnø, som skulle gåes 7 ganger. Dette er den gode gamle lysløypa ved lokalet i Sørkedalen, som for noen  år siden også tjenestegjorde som OBIK-løype. Jeg har mao gått noen renn i denne traseen…

20150110_093853_resized

Hektisk skitesting før start på det vriene føre…:)

Praktfulle forhold dagen i forveien
Ryktene vil ha det til at det kvelden før rennet var Tour de Ski-standard i løypene. Det skulle imidlertid vise seg at YR fikk rett, og det kom mengder med tildels våt snø før og under rennet. Dette gjorde sitt til at det praktfulle forholdene ikke nødvendigvis var like praktfulle, men det var likevel et flott arrangement, og et morsomt renn å gå.

Egen prestasjon på det jevne
Jeg hadde bestemt meg for å teste formen litt, og åpne hardt og forsøke å henge med i teten i klassen. Jeg stilte meg derfor klokelig opp i fremste rekke på start, og gikk det jeg kunne. Hang med i front i ca en runde, før det var et faktum at fart/form ikke sto helt i stil, og det måtte således roes markant ned. Gikk et kontrollert renn derfra og inn, og kunne nok kanskje gått litt fortere med en roligere åpning, men treningseffekten var nok høy;)

Sier meg godt fornøyd!

Der røyk “pokkalen”
Med en 6. plass av 22 påmeldte og 18 startende følte jeg meg trygg på at premien var sikker. Når jeg i tillegg figurerte på 5. plass på den første lista som kom opp, var det på det rene at jeg ventet på premieutdeling. Overraskelsen sto derfor i taket da det viste seg at det bare var 5 premier(25% av startende), og at jeg hadde blitt nummer 6!

Bedre lykke neste gang:)