SkiGo+116x78

Bildet er ikke fra i går, og er stjålet fra OBIK….

I går kveld var det omsider klart for sesongens første renn i OBIK Skikarusell, en uke forsinket grunnet den begredelige vinteren. Det faktum at det var en uke forsinket la såvisst ingen demper på gleden ved å gå skirenn i Kollen. Et herlig arrangement i et praktfullt nasjonalanlegg med fabelaktige spor. Snakk om betongspor med VM-standard! Føret var også relativt skarpt, og det var rett og slett en topp dag for er tur i kjelleren.

Beinhardt og moro
Det finnes knapt noe mer O2 krevende en et kort skirenn i VM-løypene i Kollen. Det er vanvittig moro, og vanvittig hardt. Det er så man blir stokk stiv i hver eneste motbakke, for så å kjøre utforbakkene på bein man ikke helt har kontroll på. Her får man rett og slett brynt seg!

Jeg registerer at det er blitt vesentlig færre deltagere nå enn det var for et par år siden. Antagelig grunnet to vintere på rad med litt lite snø. I går var det 308 startende, og det føltes i grunne ganske passe. Lite trengsel  og lite slitasje på løypene.

Formen er grei
Følte selv at jeg gikk et bra skirenn, selv om det ble å holde litt igjen inn i alle bakker i håp om å komme greit over toppen. Gikk sammen med de jeg startet sammen med til halvveis på andrerunden. Da takket jeg for følge over en bakketopp, og gikk meg noe så inn i granskauen stiv i den siste lange bratte bakken opp mot hoppet. Kan neste ikke huske å ha vært så stiv noen gang. Jeg måtte faktisk over i staking mot slutten av bakken, fordi jeg ikke klarte å flytte beina i diagnal! Klarte å hente meg inn igjen i utforkjøringen med S-svingen, og avsluttet brukbart. Det holdt til en femteplass i klassen av 24 startende. Det er jeg godt fornøyd med:)

Resultater finnes her