Etter_birke15Fineste Birken ever?
Ja, rent vær og føremessig var nok dette et av de absolutt flotteste renn som noengang er arrangert! Et knippe kuldegrader, betongspor av en annen verden, knallsol fra skyfri himmel og ikke for mye vind! Hva mer kan man ønske seg når man skal gå på ski fra Rena til Lillehammer? Personlig kunne jeg ønsker meg en litt bedre form, men jeg gikk med den formen jeg hadde, ga alt og da får man ikke gjort så mye mer.

Super tur
De aller fleste deltagerene hadde nok en fabelaktig tur over fjellet, og det hadde forsåvidt jeg også, men turen min ble litt ødelagt av at jeg stivnet fullstendig i den første knekkeren etter ca 4 kilometer. Den syra jeg fikk da ble jeg aldri kvitt, og det ble rett og slett tungt. Prøvde likevel å nyte turen i det praktfulle været, og kom meg til slutt i mål på 3.09.

Fjerde gang under 3.10
Dette var fjerde gangen jeg gikk på 3.10 eller bedre, uten å noengang ha vært under 3 timer. Det vil vel si at dette er mitt nivå i Birken, på tross av at nivået mitt er bedre i stort sett all andre renn. Nå er tiden overmoden for å gjøre noe med dette. Neste år skal jeg være i form tredje helgen i mars, koste hva det koste vil!

Det er jo skiløper jeg er….