Nærmer seg triathlondebut
Sakte, men sikkert går det mot årets utgave av Østfold Triathlon, og med det triathlondebut for undertegnede. Formen har vært OK i hele vår, og det er muligens en ørliten bedring i vannet også. Ikke at jeg har vært superivrig etter å traktere bassenget, men noen økter på Risenga har det da blitt. Tror kanskje det kan være mulig å svømme de 1500 meterene det er i olympisk distanse på rundt 30 minutter. Klarer jeg det vil jeg være særs godt fornøyd!

Svømmeuke
Denne uka har jeg planlagt ikke mindre enn 4 økter i bassenget, i håp om å “booste” svømmeformen et lite hakk opp. Akkurat svømmedelen i en olympisk distanse skal jeg nok overleve uansett, men det som skal skje i september på Elba(3800m svømming) kan bli en helt annen sak… Det er bra det fremdeles er noen måneder igjen til det!