Asker – Lillehammer på sykkel

En ferierende milsluker har kommet til erkjennelsen at det mangler noen timers trening før han er klar for Elbaman 27. September…

PR dags dato befinnerjeg meg på Koster, og det trenes lett daglig, men altså ikke i store mengder. Noe må gjøres!

Det planlegges en lengre sykkeltur fredag den 21. August. Unge Karfjell vil da lede sin landeveissykkel fra Asker til Lillehammer i anledning Postens Familiedag på Maihaugen søndag 23. August. Han skal altså ikke lenger enn Lillehammer. Dersom noen skulle ønske å slå følge, anses det som svært hyggelig

Kunne dette vært noe for Rapha-Geir?

3 Comments

  1. Aiai, for en ære å bli invitert til en slik høytidelig tur! Jeg takker selvfølgelig ja, med forbehold om at jeg får fri fra jobben og at det går et tog som har plass til både mann og sykkel. Er det mulig å få transportert en liten sekk med skiftetøy med bilen oppover? Hvor går ruta langs Mjøsa forresten? Det er vel fortsatt stengt der vi syklet forrige gang.
    Geir

Leave a Reply