Skippertaket er i gang

Etter en lang ferie er jeg nå i full gang med det som vel må regnes som et skippertak med tanke på Elbaman om 6 uker. I går kveld fikk Ulvenvannet ved Dikemark unngjelde, og jeg svømte for første gang i mitt liv svømmedistansen i ironman, nemlig 3,8 km. Jeg følte jeg svømte rolig og fint, og med unntak av litt krampetendenser gikk det greit. Jeg brukte 1.33 på seansen, og kunne nok svømt litt fortere. Svømmingen er altså isolert sett i rute!
Det hører likevel med til historien at jeg var totalt ferdig da jeg kom hjem. Kvalm og uvel, og så vidt jeg orket å gå opp trappa for å legge meg…

PS: Jeg blir fryktelig svimmel av å svømme. Det kan visstnok hjelpe med ørepropper, og det skal prøves….

Tung sykkeltur til jobb i dag
Jeg var litt usikker på om jeg skulle la sykkelen stå i dag og kjøre bil, men etter litt frem og tilbake ble sykkel valgt, og jeg kom meg til jobben, men det var alt annet enn lett! I skrivende stund nærmer det seg hjemtur, og det er på det rene at jeg beregner litt ekstra tid for å rekke og hente Karl Emil på fotballskole på Føyka:)

Er jeg så i rute?
Akkurat i dag kjennes det ikke ut som jeg er i rute, men jeg har dratt i gang litt hardt muligens… I løpet av neste uke tenker(håper) jeg det ser litt lysere ut:)