Forstart

Avslappet før start, og Ella passer på at alt går riktig for seg:)

Bytri i Sommerbyen Tønsberg
I dag gikk altså Bytri av stabelen, og The Karfjells var på plass for å følge meg i de mange rundene. Det var på forhånd klart at det nok ikke ville lukte svidd av undertegnedes tempo, men jeg skulle da gi jernet!

750m svømming fordelt på to runder i sterk strøm
Svømming i havnebassenget i Tønsberg skulle vise seg å bli en spesiell opplevelse. Vi hadde ikke før kommet ut i vannet før både deltagere og startbøyen dro avgårde med strømmen. Startbøyen måtte hentes og festes, så starten ble noen minutter forsinket. Vi hadde medstrøm til runding, og motstrøm tilbake. Vet ikke hvor mye verre det er å svømme i.  Svømmingen gikk bemerkelsesverdig bra, og jeg crawlet hele veien og hadde ingen problemer med pusten. Jeg var i grunn litt overrasket over at jeg hadde brukt over 16 minutter da jeg kom på land, men regner med at strømmen får ta skylden for det.

Glad laks på vei ut i vannet i strålende sommervær:)

Glad laks på vei ut i vannet i strålende sommervær:)

Jeg svømte med ørepropper, og var for første gang overhodet ikke svimmel da jeg kom på land! Ørepropper er altså tingen!

20 km sykling
Det er på det rene at jeg har en del å hente på å trene litt på skifting. Taper litt både i T1 og T2. Da jeg endelig var skiftet og kom meg igang med syklingen, gikk det OK. Hadde ikke mye å kjøre med i vinden, og snittfart på 36,3 skremmer ingen, men etter 5 ukers seiling uten sykkel var nok det maks av hva jeg kunne håpe på.

Syklingen var fordelt på 3 runder a 6.66 km, og her ble det i overkant mange ryttere pr. meter. Ikke kan jeg forstå hvordan det er mulig å unngå drafting når man konstant tar igjen/blir tatt igjen av to tre ryttere. Arrangøren burde kanskje lage to runder a 10km istedet?

Knallhard løype på løpingen
Løpingen foregikk i en meget hard løype på 1.66km som ble løpt tre ganger. to harde bakker pr. runde gjorde dette relativt hardt. Ut fra skiftesonen er beina rett og slett nummne, og jeg følte at det gikk smått, og det var nok tildels riktig, men kom meg da rundt på 20.52 og sier meg godt fornøyd totalt.

Sliten og fornøyd etter målgang.

Sliten og fornøyd etter målgang.

12. plass i klassen
Ble til slutt nr. 12 av 100 i klassen, og nr. 49 av 435 totalt. Så kort etter ferien kan jeg ikke annet enn være glad her jeg sitter!

Resultater her.

Jeg er i rute til Elba!

Flott arrangement
Bytri var moro, og på tross av noen startblemmer synes jeg arrangøren klarte seg bra!