Ørepropper er tingen

IMG_0447.JPG 

Som nevnt i innlegget Svimmel av å svømme har jeg slitt med svimmelhet etter svømming.  Jeg har nå testet ørepropper, og kan allerede etter bare to svømmeturer hvorav en var Bytri i Tønsberg, slå fast at dette hjelper veldig! Jeg var faktisk ikke svimmel i det hele tatt etter 750m i kraftig strøm i havnebassenget i Tønsberg.

Har testet to typer

IMG_0449.JPG  Det eksisterer selvsagt en rekke typer/merker på markedet, og jeg har kun testet to av dem. Det jeg brukte på Bytri kjøpte jeg på apoteket, to par for 60,-. Det er rett og slett silikon-klumper som man tetter øret med. Disse fungerte meget bra for meg, og var behagelig å ha på. Et lite problem er at man hører så og si null med disse + badehette. Man må rett og slett se på feltet når starten går:)

 

IMG_0451.JPGDe andre jeg testet kjøpte jeg på Risenga Svømmehall, og var av merket Arena. Prisen var 89,-. Det var plugger som skulle dyttes inn i øret. Etter det jeg har hørt er det ingenting som skal lenger inn i øret enn man kan få albuen. Disse er mao ikke å anbefale. De gjorde jobben med å holde vann ute fra øret, men for meg var disse litt ubehagelige. Dette er jo selvsagt smak og behag:)

F.eks på klubben.no selges ikke mindre en 6 forskjellige typer ørepropper, så det skulle være noe som funker for de fleste:)

Jeg skal nok prøve flere typer, og skulle det vise seg at noen utmerker seg voldsomt i positiv retning vil det bli behørig omtalt.