“Pre-ride” Oslo – Lillehammer

sykkelkontor
To dager til avgang Oslo – Lilehammer
Ja, du leste riktig, startområdet er endret fra Asker til Oslo. Dette begrunner Eivind med at formen neppe er så fabelaktig at det er nødvendig med 3 ekstra mil for å bli sliten. Starten vil således gå innenfor Oslos grenser, etter alt å dømme i Frognerområdet. Tidspunktet er satt til 9-draget, og forventet anvendt tid inkludert eventuelle raster er satt til 7 timer.

Rutevalg
Det er etter nøye vurdering(les: søking på Strava) besluttet at vi sykler til Minnesund, og deretter langs Mjøsas bredder på veststiden. Altså Toten og Gjøvik. Vi vil ikke krysse Mjøsa før ved Lillehammer. Ruta er ærlig og rederlig hentet fra den godeste Chioderas Stravakonto og kan sees her.

Rapha-Geir som lokomotiv
Det er også besluttet, basert på snittfart på Strava, at Rapha-Geir tar de fleste og lengste føringene, dette for at nevnte Geir skal rekke toget til Oslo kl 19.00 fra Lillehammer. På tross av at undertegnede viser tegn til fremgang, er det på det rene at de muskuløse sykkelbeina til Rapha-Geir nok har vesentlig mer pønsj enn de tynne fyrstikkbeina mine.

Nytt sete
Spørsmålet alle stiller seg nå er: Er det særlig lurt å kjøre på et nytt sete de ca 19 milene? Har akkurat kjøpt nytt trisete, som er bedre å sitte i bøyla med, men det krever muligens litt tilvenning før man kjører så langt? Jeg vurderer dette fortløpende frem mot avgang:)

2 Comments

 1. Yihaa!

  Jeg gleder meg som en unge til det som ser ut til å bli en aldeles praktfull tur.
  Det er meldt sol og delvis medvind hele føkkings veien!
  Kort/kort og 20 pluss er noe annet enn 6 grader og silregn som det var i 2012.

  Kommer du til meg slik at jeg får overlevert sekk og vi kommer oss av gårde til kl 0900?

  Rapha-Geir

Leave a Reply