Badetur til Drammen
Etter morgenens intervalløkt løping skulle resten av dagen brukes til familiehygge. Ettersom været ikke var all verden, ble den planlagte seilturen valgt bort til fordel for en tur i svømmehallen. Vi pleier vanligvis å frekventere Risenga Svømmehall i Asker, som er en meget fin svømmehall, nesten som et badeland.

I dag bestemte vi oss for å prøve Drammensbadet, som etter sigende skulle være supert!

En glad gjeng som gledet seg til litt bading:)

Svarte til forventningene
Etter litt nøling ved garderobene som viste seg å være felles for begge kjønn, kom vi oss inn i hallen. Der åpenbarte det seg det reneste badeland, med ikke mindre enn 9 basseng! Riktig nok var 4 av disse utendørs, og i likhet med Frognerbadet var disse stengt. Vi ble derfor avspist med 5 basseng. 2 av disse holdt 33 grader og var perfekt for barna på to og et halvt og syv år. Det var sklier og bølgebasseng i tillegg til et 50 meters basseng for svømming. 50 metersbassenget var snedig delt i to 25 metersbasseng, hvor stuping foregikk i den en halvparten, og svømmetrening i den andre. Perfekt!

Drammensbadet ligger ved Marienlyst Stadion

Skulle jo ikke svømme i dag men…
Jeg hadde bare den allerede gjennomførte løpsøkten på programmet i dag, men med 8 baner lysende mot meg bare måtte jeg svømme 15 minutter og 700 meter. På tross av at badet var stappfullt av badende barn i alle aldre hadde jeg banen for meg selv. Tror det er første gang jeg opplever at det er satt av hele 8 baner til svømming i en hall. Fantastisk bra!

Tror neppe det finnes mange bad her i landet som er mye bedre enn dette! her har f. eks. Oslo Kommune noe å lære av Drammen.

Dette blir garantert ikke siste gangen vi reiser til Drammen for å bade/svømme:)

Skal du ta turen til et bad i år, så reis til Drammen!