Forstart

Arkivbilde

Inne i siste harde uke før Elba
Inneværende uke er planlagt å bli en monsteruke av rang. Ikke mindre enn 18 timer trening er planlagt, og foreløpig holder jeg skjema fint:) Hardeste dagen blir lørdag, hvor jeg stiller i motbakkeløpet Hafjell Opp. Til start skal det sykles fra hytta med lange omveier, slik at jeg skal ha ca 90km sykling(halv Ironman) i beina ved ankomst start. Dette vil muligens føre til at jeg ikke klarer å følge Erling Jevne & Co opp til Pellestova. Det vil derimot sikre en knallhard økt som herder kroppen min på vei mot å gjennomføre min første Ironman-distanse.

Halverer treningsmengden
Neste uke halveres treningsmengden, og det vil bli kjørt kortere og litt harde økter, før det den siste uka handler om å bygge overskudd til den forestående kraftanstrengelsen.

Det som er helt sikkert er at uansett om formen er god, så vil det bli en usedvanlig tur langt ned i kjelleren på Elba om drøye to uker…