Arkivbilde av støtteapparatet i Team Karfjell TRI

Arkivbilde av støtteapparatet i Team Karfjell TRI

Klar for motbakkeløp
I morgen lørdag, går motbakkeløpet Hafjell Opp av stabelen, og Team Karfjell pakker i ettermiddag bilen og setter kurs for fjellet. Det er ventet et sterkt startfelt, bestående av noen av områdets sterkeste skiløpere. Komplett startliste finnes her.

Hafjell Opp har visstnok vært arrangert en gang tidligere, i 2008 tror jeg. For Team Karfjell er dette likevel som en nyhet innen kondisjonsidrett å regne, og vi gleder oss stort over å ha et sånt arrangement nærmest i vår egen hyttebakgård.

To distanser
Det konkurreres på to distanser, 8 km fra bunn av bakken til Pellestova, og 4 km fra Mosetertoppen til Pellestova. Arrangøren(Hafjell Skimaraton) Skryter av at dette er et arrangement for alle, uansett form. Dette passer undertegnede meget bra,  i og med at jeg planlegger å komme rett fra 9 mil sykling til start. Dette borger nok for en stri tørn opp fjellet:)

Værutsiktene fine for motbakkeløp
YR lover overskyet og tendeser til regn, noe som må regnes som prima forhold for å løpe bratt oppover en times tid. Det som derimot ikke er så Prima er å sykle i regn. Vi krysser alt vi har for at det holder seg tørt til jeg kommer meg av sykkelen:)

RR kommer selvsagt i morgen kveld.