Hafjell Opp som overgangsøkt

Redd mann på startstrek

Redd mann på startstrek

Hard dag på hafjell
I dag hadde jeg planlagt å bli skikkelig sliten, og det greide jeg da også sånn nogenlunde. Planen var å kjøre en overgangsøkt, med 9 mil sykling før motbakkeløpet Hafjell Opp. Dette ble fulgt relativt bra opp, riktig nok avsluttet jeg sykkelturen etter 87,1km, men det er innafor i min bok:)

Spent på start
Støtteapparatet tok jobben med å hente startnummer og gi meg løpesko samt ta med sykkel til mål på Pellestova. Takk til Teamet for strålende innsats! Som bildet over viser var det en lettere nervøs kar som stilte til start på de 8 kilometerene med 870 meter stigning. Det ble mao ikke spesielt mye hvile underveis…

Holdt jevn fart
I og med at jeg hadde nesten 9 mil på sykkel i beina, gjaldt det og ta mitt eget tempo, og ikke bli med på noen hodeløs åpning. Dette lyktes jeg til alt overmål godt med, og jeg holdt jevnt trykk hele veien. Det fine med det er at man henter løpere jevnt og trutt, noe som er bra for psyken:)

På vei mot mål.

På vei mot mål.

Ikke langt bak Erling Jevne
Erling Jevne valgte å løpe med staver, og jeg så ham foran meg store deler av løpet. I mål var han i underkant av 3 minutter fora meg. Håpet er at han ikke hadde syklet 9 mil i forkant:)

 

Hafjell Opp flott arrangement
Arrangementet var helt topp, og neste år er jeg tilbake i storform for å kjempe om heder og ære.

Beste dame var ingen ringere enn Maiken Caspersen Falla, som var litt vel langt foran meg….

Godt fornøyd
Alt i alt må jeg si meg storveis fornøyd med dagen. 87 kilometer sykling + 8 km motbakkeløp. Totalt 3 timer og femti minutter.

IMG_0919

Sliten og fornøyd mann etter målgang på Pellestova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. Tipp, topp, tommel opp! Her på vestsiden ble det Spåtind Opp, samme lengde, men kun 570 høydemeter. Kontrollert på 57 min. Talast!

Leave a Reply