IMG_0553lysnet
I grenseland av hva jeg kan tåle
Forrige uke ble av den tunge sorten, med over 18 timer trening er det fort gjort å pådra seg tunge bein. Det er faktisk så mye trening for meg at jeg har vært litt bekymret for om jeg faktisk kunne klare å absorbere mengden. Det var godt med en sjelden hviledag i går, og de tre aktivitetene jeg har gjort i dag har også vært preget av letthet. Ja, jeg er ening i at det kan virke mye med tre økter på en lett dag, men det er ikke mer enn 30 minutter svømming i morges, 55 minutter sykkel i ettermiddag og 30 minutters kjernestyrke i kveld. Altså ikke en veldig hard dag.

Kroppen kjennes grei ut, og jeg føler meg ganske trygg på at overskuddet kommer i løpet av de halvannen ukene som er igjen til det braker løs på Elba. Ikke desto mindre er det viktig å gjøre de rette tingene for å restituere og samle krutt og overskudd. En ting som pleier å fungere for meg er massasje.

Livmsssør Åse kommer til hjelp
Jeg er så heldig å ha en triggerpunkt-massør som jeg har gått mer eller mindre fast til siden 2007. Hun kjenner kroppen min godt, og pleier å få stablet meg på beina, enten det er stramme muskler i beina, eller ryggen som krangler.

Jeg har time hos Åse i morgen, og det blir et besøk til før vi reiser til Italia i neste uke. Ideelt sett burde Åse blitt med til Elba, men budsjettet til Team Karfjell Tri strekker dessverre ikke helt til i så henseende.

Dersom noen har behov for en god massør kan Åse kontaktes på: 900 46 147. Jeg vet hun er fullbooket på kveldstid, men har man anledning til å komme på dagtid er det mulig å få time. Dette anbefales på det varmeste! Det er rett og slett en kur mot tunge bein!

Klart for SRM

I morgen kveld blir jeg etter alt å dømme og finne på Sognsvann, i det jeg stiller på strek for å gjøre unna tre kontrollerte runder som et ledd i oppkjøringen.

Kanskje vi sees:)