Her sees hvor løypa gikk i ny trase.

Gjensyn med Sognsvann Rundt Medsols
I går kveld var det omsider duket for å ta seg noen runder rundt Sognsvann, og for et herlig arrangement SRM er! Snakk om lavterskel og feelgood-løp! På en regnfull septemberkveld duker arrangørstab med, primus motor Heming Leira i spissen, opp med et fin-fint løp rundt vannet. La oss håpe at denne ustoppelige mannen aldri går lei av å lage SRM, og at han forstetter å levere plettfrie løp til evig tid! Amen.

Anderledes runde denne gang
Grunnet at Oslo Kommune er i gang med å lage lys rundt Sogsnvann, gikk løpet denne gang i en litt annen trase en den pleier. Den var bittelitt kortere, men med flere høydemetere mente Heming at den var ca 10 sekunder tregere enn normalt. Det ble uansett en super terskeløkt, og på tross av tunge bein dro jeg meg rundt tre ganger på ca. årsbeste.

Brikken hadde jeg for anledningen lagt igjen hjemme, men min klokke viste 39.37. Sier meg greit fornøyd med det på en tung dag hvor jeg ikke gikk helt i kjelleren. Det er likevel på det rene at kroppen er litt tyngre enn ønsket med 10 dager igjen til det smeller på Elba.

Kan jeg ha kjørt for hardt de siste ukene?

Tung svømmeøkt i morges

Morgenens svømmeøkt på Risenga gikk heller ikke helt lett, men den var ment som restitusjonsøkt uansett…

Nå er det bare å håpe jeg ikke har tøyd strikken for langt, og at det løsner skikkelig i løpet av noen dager.