Peak Triatlon
Hovedsponsor Peak Print AS har gjort det igjen. Denne gangen stiller de seg bak det nye Tri-teamet Peak Triatlon som hovedpsonsor. Dette lover ekstremt godt for den videre satsingen til teamets utøver, Eivind Fiskvik Karfjell. Dette er en videreføring av Team Karfjell Tri, med den forskjellen at vi nå har en hovedsponsor. Støtteapparatet vil i all hovedsak bestå av familien Fiskvik Karfjell, med teamsjef Pia i spissen. Det åpnes også for muligheten til å ta inn flere utøvere på litt lenger sikt.

Utstyrsavtaler?
Det jobbes nå på spreng med å få på plass avtaler med utstyrsleverandører, og det ryktes at en ny temposykkel skal være på vei til Asker. Dette er foreløpig ubekreftede rykter, men det skulle ikke forundre oss om det medfører riktighet.

Hva satses det mot?
Planen er at Norseman 2016 er det første hovedmålet for det nye teamet, men det hersker pr dags dato litt usikkerhet rundt hvilke konkurranser det vil satses mot både neste år og i årene som kommer. Det er fullt mulig at neste helgs Elbaman blir siste befatning med fulldistanse triatlon, og at det blir satsing på Olympisk distanse i årene som kommer. Det er jo på det rene at det historisk sett har blitt prestert bedre på f. eks korte skirenn enn på de aller lengste…

Hovedsponsor med ny adresse
Peak Print AS kjenner ingen grenser i bestrebelsene etter å gjøre hverdagen lettere for Peak Triatlon, hvor altså Utøveren jobber til daglig. Som om det ikke skulle være nok at de sponser hele gildet, flytter de 1. oktober til Asker, nettopp for å frigjøre tid til trening som ellers ville vært brukt til reising til og fra jobb. Dette muliggjør en tilnærmet elitesatsing for undertegnede inn mot neste triatlonsesong. Eller i hvertfall “age-group”- elitesatsing. Vi må dessverre erkjenne at han har opassert 45år, med de ulemper det måtte medføre i forhold til økt restitusjonstid.

Vi ser likevel frem til en satsing proppfull av positivitet og takknemlighet i kombinasjon med urokkelig pågangsmot!

Takk!