20x30-EMDE0191

Gladmelding på Elba
Under oppholdet på Elba, kom den meget hyggelige beskjeden fra Teamsjef i Team Merida Tri, godeste Chiodera, om at jeg var tiltenkt en plass på laget. Med bare et par dager igjen til min første ironman-distanse kunne jeg ikke fått en bedre og mer inspirerende beskjed! Det vil altså si at jeg blir Team Merida Tri Ambassadør 2016.

Lær av de beste!
Dette betyr at det blir muligheter for å lære av to av Norges beste langdistanse-triatleter, ekteparet Line Foss og Even Chiodera, og ikke minst av de andre medlemmene av teamet!  Det betyr også en soleklar oppgradering av utstyret, og ny sykkel er allerede bestilt. Dette skulle borge for en semi-elitesatsing kommende triatlonsesong, og det rasles nå med sablene i forhold til å nedprioritere langrenn kommende vinter, til fordel for svømming, løping og sykling. Jeg skal selvsagt gå på ski i vinter, og noen renn blir det uansett, men jeg har falt pladask for triatlon, og er allerede påmeldt Ironman Barcelona 2. oktober 2016.

Har flyttet jobben til Asker
1. oktober var Peak Print på plass i nye lokaler i Asker, nærmere bestemt Øvre Måsan 10d. Dette frigjør tid til trening, ettersom jeg nå har fem minutters gange til jobb. Ja ikke at jeg går til jobben da. Jeg løper eller sykler en omvei selvsagt.

2016 skal bli et fabelaktig triatlonår!