IMG_1191

Fra gårdsdagens fyrverkerishow på hytta i Uvdal.

Nytt år, nye muligheter:)

Vi har lagt 2015 bak oss, og det er på tide å ta en bråtitt på det som har skjedd.

2015 ble året jeg endelig ble en triatlet, etter å ha vært det i sinnet i en årrekke. Snakk om morsom idrett, og for første gang i historien starter året mitt 1/1 i stedet for 1/5 som det gjør for skiløpere, og som det følgelig alltid har gjort for meg. Det er på det rene at det er triatlon det skal satses på, og satses skal det, på tross av at noen vil mene alderen tynger. 45 år er da ingen alder for en langdistanse-triatlet. tar jeg ikke mye feil var mannen som kom på tredjeplass i Ironman Kona i 2014 46 år!

Måloppnåelse i 2015

I året som gikk var målene enkle.

  1. Debutere i triatlon Olympisk( Østfold Triatlon)
  2. Fullføre Ironmandistanse (Elbman Italia)

Dette ble oppnådd med glans, og ikke minst ble jeg fullstendig bitt av tritlonbasillen! Dette er rett og slett idretten for meg! I disse dager settes målene for 2016, og jeg skal selvsagt gjennom en skisesong før triatlonsesongen drar i gang, men det blir altså med fokus på triatlon med 2-3 svømmeøkter  og 2-3 sykkeløkter i uka.

Endelig målsetning for 2016 kommer veldig snart….