20160117_112711

I dag har forberedelsene til sesongen foregått i disse omgivelsene:)

Nytt år, nye lange konkurranser:)
Det har tatt litt tid for meg å bestemme meg for hvilke konkurranser som gjelder i 2016, men nå har beslutningsvegringen forlatt meg, og sesongplanen er (i grove trekk) klar.

Først skal skisesongen til pers, og på tross av at det er triatlon det satses på har jeg også et mål på ski.

SUB 3 timer i BIRKEN
Birken går av stabelen 19. mars, og selv om jeg mangler noen skimil pr dags dato har jeg et meget godt håp om å være i bra form der. Skitrening vil ikke bli veldig prioritert, men store mengder trening skal etter planen sørge for god grunnform som “tunes” inn mot sesongmål Birken. På vei mot Birken vil jeg etter all sannsynlighet bli å finne på start i Madshus Skimaraton på Gjøvik  14. februar. Ettersom jeg gikk meg glatt ut av pulje en i fjorårets Birk, blir dette et viktig renn for å seede meg opp.

Triatlonsesongen 2016

Hovedmål: Ironman Barcelona 2. okt SUB 10 timer

På veien mot Barcelona vil følgende konkurranser kjøres:

Østfold Tri Olympisk 26. juni

Uvdal Triatlon Olympisk (motbakke) 20.august

Challenge Norway Ironman 70,3 (halvIM) 27. august – Tønsberg

I tillegg er planen å kjøre Bogstad Treningstri så ofte jeg klarer å få det inn i ukeplanen:)

Hvorvidt det er mulig for en lettere tilårskommen nybegynner å kjøre Ironman SUB 10 timer, eller om det er et litt vel hårete mål, vil tiden vise. Det som er sikkert er at jeg trener bedre og mer enn noengang, og alder er som kjent bare et tall…