IMG_0302

Litt sløy etter store mengder dop på Bærum, men fornøyd med at skulderen er på plass:)

Skisesongen over etter nok en skulderluksasjon
Etter et totalt uskyldig fall på trenerkurs tirsdag kveld, fikk jeg nok en gang skulderen ut av ledd. Dette skulle jo nå nesten være umulig etter at jeg opererte for et par år siden, og fikk strammet opp det som var der inne. Det viste seg derimot å være meget mulig, og det var svært lite som skulle til. Nå venter en uke med fatle, og deretter 5 uker med armen i ro. Det var dermed spikeren i kista for årets skisesong, og mye tyder på at det var slutten på alt som heter skisatsing. Denne gangen gjorde dette utrolig vondt, og det var en heftig prosess på Bærum Sykehus for å få skulderen på plass igjen. Jeg kommer nok til å “frykte” skigåing litt etter dette…

Nye muligheter!
Nå gjelder det å snu dette til noe positivt! Jeg kan ikke gå på ski, i alle fall ikke med staver. Jeg kan heller ikke løpe, men jeg kan sykle på rulle, og jeg kan trene bein på studio! Jeg kan selvsagt også delta på spinningtimer. Jeg har lenge vært klar på at nøkkelen til å prestere bedre i Ironman er å bli bedre til å sykle. Hva passer vel bedre enn rulletrening og styrketrening på beina da? Trolig ingen ting! Jeg er like motivert som alltid, og allerede i dag starter jeg opp med en kort økt på rulle, fremdeles med armen i fatle:)

Her kan du se intervju av undertegnede rette etter at skulderen kom på plass igjen.