Fatlet er kastet, det går fremover!
Idag var det klart for enukes-kontroll av skulderen på Bærum Sykehus, og på tross av at lammelsen ikke er borte er det svak bedring å spore. Dagens ortoped var også hakket mer optimistisk i forhold til hvilke aktiviteter jeg kan bedrive de neste 5 ukene. Ortopeden som dro skulderen tilbake på plass for en uke siden mente det var uaktuelt med løping, mens dagens mann mente løping, i kontrollerte former uten å kaste armen alle veier, var helt OK. Dette er gode nyheter, etter fire dager på rad på rulla. Tenker jeg prøver å løpe litt forsiktig allerede til uka. Langrenn er det nok ikke så veldig aktuelt å bedrive med det aller første, i hvertfall ikke med staver. Det kan dog tenkes det blir en og annen familietur på ski med en stav:)

Ny kontroll om fem uker
Nå gjelder det å skynde seg langsomt og trene så mye som mulig i de fem ukene som går før neste kontroll. Da får jeg svar på om det blir ny operasjon, eller om det tilheles av seg selv.  I mellomtiden skal jeg til nevrografi på Drammen Sykehus for å forsikre meg om at nerven i skulderen ikke er permanent skadet.

Jeg er, som vanlig, nøktern optimist og trener på:)