Uvdal_tregenerasjoner

Tre generasjoner Karfjell på skitur i Uvdal:)

Det går fremover:)
Halvannen uke etter skulderluksajonen var jeg i dag overraskende nok tilbake i skiløypa. Turen var ikke lang eller rask, det var derimot en kort familietur og jeg gikk med en stav. Det var like fullt flott å være på ski i det knallfine været i Uvdal. Vi er så heldige å ha en særdeles lettgått og flat løype rett utenfor døra, som egner seg bra for halvskadde løpere såvel som tilårskomne besteforeldre.

En uke med lett trening
På tross av skaden har jeg klart å trene lett hele uka, og totalt ble det bare tre dager helt uten trening. Det er til å leve med, og kommende uke skal jeg klare å trene nogenlunde normalt hva angår mengde og intensitet. Det blir med hovedfokus på beinstyrke og skykkel, men også med innslag av løping. I går løp jeg faktisk 12 km uten at skulderen sa noe som hest om at den ikke likte det:)  Nå kan det bare gå en vei:)