20160206_084611

På skitur med to staver!

Nu går alt så meget bedre!
Da jeg var på akutten og fikk dratt på plass skulderen for to og en halv uke siden var prognosene for skigåing spesielt, og trening generelt, relativt dystre. Jeg burde dog ha visst at det ikke var halvparten så ille som ortopeden ville ha det til. Ikke at jeg tror leger sier det de sier for å være jævlig, men de sier det fordi de ikke vet bedre. Det er jo faktisk jeg som kjenner min kropp, og vet sånn ca. hva den tåler og ikke tåler. Nå viser det seg nemlig at treningen går ganske greit, og jeg har faktisk gått på ski med staver både i går og i dag, og til og med vært i bakken og kjørt telemark. Jeg har altså hatt det jeg kaller en aktiv fritid!

14 timer trening denne uka
Det har blitt totalt 14 timer med trening denne uka, og i min bok så er det en bra treningsuke! La gå at skiturene foreløpig har vært på “trim for eldre”-nivå, men likefullt er det skiturer, og jeg har kost meg:)

Det har faktisk gått så raskt fremover, at jeg nå har mål om å gå Vasstulan-løpet i Uvdal den 13. mars. Det er et renn på 30 km med start og mål på Torsetlia. Kanskje er det i tidligste laget, men jeg skal ihvertfall forsøke!20160206_084640_resized

Null svømming
Det ortopeden nok hadde rett i, er at det ikke blir noe svømming på minimum seks uker. Det er selvsagt litt uheldig, men med triatlon-sesongen på behørig avstand tror jeg det skal gå bra også. Nå trener jeg skulder-rehab på spreng i håp om å unngå ny operasjon. Er jeg heldig klarer jeg å stramme opp skulderen med trening:)