Drar i gang med helmaraton
På lørdag er det klart for årets utgave av Holmestrand Maraton, og jeg er påmeldt hel. Det er med skrekkblandet fryd jeg entrer startstreken i årets første løp. Kanskje er det litt voldsomt med helmaraton allerede 9. april, men livet er for kort til å vente med å gjøre det som er gøy!

Ribbeinsbrist igjen
Sist helg åpnet vi båtsesongen og da fikk jeg, tradisjonen tro, skadet et ribbein. Det har gikk meg litt hodebry i forhold til om jeg skal starte på lørdag, men jeg har altså bestemt meg for å kjøre som planlagt.

Uten ambisjoner
Jeg kommer til å stille på strek med lave skuldre, uten andre ambisjoner enn å få en fin langtur med litt høyere tempo en vanlig. Det tror jeg skal gå greit, og jeg gleder meg til å komme i gang!

Operasjon i løpet av et par uker
Skulderen er nå endelig blitt så bra at det er klart for skulderoperasjon Vol. 2. Endelig dato er ikke satt, men det blir om ca to uker. Det skal bli utrolig godt å få det overstått, slik at jeg kan planlegge resten av tri-sesongen.

Jeg er som vanlig nøktern optimist!

Sist jeg løp i Holmestrand kan du lese om her.