2115292_orig 3661914 3692379_orig 4134436

HRV4Training-app
Har akkurat lastet ned og tatt i bruk denne appen, og knyttet den til mitt kjære Trainingpeaks. HRV står for Heart rate variability. Det er en app som måler pulsen ved at man holder fingeren på kamera på Iphone, og puster i takt med appen. Brukt riktig skal dette kunne hjelpe utøveren, i dette tilfelle meg, med å ha kontroll på hvor mye trening det er mulig å absorbere.

Morgensjekk
Pulsen måles så raskt som mulig etter at man har våknet om morgenen. Dataene overføres så automatisk til Trainingpeaks, og appen henter også ut data fra Strava, slik at den vet hvor hardt og langt det ble trent dagen i forveien. Dette er upløyd mark for undertegnede, og jeg kan nesten ikke vente med få dette i gang!

Rapport kommer etterhvert som jeg vet litt mer om hva dette er, og hvordan det fungerer…