Unknown-5

På lørdag er det klart for Sentrumsløpet i Oslos gater, og det er ventet minst to startende fra Team Karfjell. Det jobbes internt med å få med en tredje deltager, nemlig Pia. Det som er to relativt sikre kort er Karl Emil i barneløpet, og Eivind på den klassiske 10-kilometeren. Pia er litt på glid for å sprengløpe 5 kilometer, men hun er dog ikke bekreftet til start.

Lave skuldre
Undertegnede kommer til start med det som betegnes som lave skuldre, og uten andre ambisjoner enn å ha det gøy på sin ferd mot å komme under skammegrensa på 40 minutter. Karl Emil derimot har etter alt å dømme planer om å være av de absolutt raskeste 7-åringene!

Lenge siden sist
Husker ikke eksakt når jeg var på start i Sentrumsløpet sist, men at det er noen år siden er på det rene.

Dette blir gøy for alle!