Moro å innvie team-tøyet fra Team Merida Tri

Moro å innvie team-tøyet fra Team Merida Tri

God form, men lite fart

I dag gjorde jeg et aldri så lite comeback i Sentrumsløpet, etter å ha vært fraværende noen år. Karl Emil skulle først i ilden i barneløpet, så vi var på plass i Oslo sentrum allerede i 12-draget. Arrangementet kunne kanskje vært noe mer kompakt. Med start barneløp kl 13.15 og 10km kl. 16 ble det en lang dag….

Men en fin dag var det

Karl Emil hadde det storveis i barneløpet over 600 meter, på tross av voldsomme nerver i forkant?. Han  er nok på start neste år også!

Stor stas å få medalje av Heidi Weng?

Stor stas å få medalje av Heidi Weng?

For min egen del var planen å ha en fin økt under 40 minutter. Åpnet helt etter planen litt i underkant av 4 blank på kilometeren, og holdt i grunnen greit hele veien.  Passerte halvveis på 19.18, og løp siste 5 på 19.15. Negativ splitt med 3 sekunder der altså… Formen er god, men jeg har ikke trent noe i høyt tempo. Hadde snittpuls på 181, noe som vel er ganske høyt når makspuls er 191…. Kom meg i mål på 38.33 og sier meg godt fornøyd med det. Det holdt bare til en 39. Plass i klassen!

Under kniven på onsdag

Førstkommende onsdag er det klart for skulderoperasjon volum 2. og det skal bli veldig godt å få det overstått, så jeg etterhvert kan svømme igjen også.