Bilde fra Bærum Sykehus i vinter etter å ha fått på plass skulderen.

Bilde fra Bærum Sykehus i vinter etter å ha fått på plass skulderen.

Klart for skulderkirurgi
8.00 i dag braker det løs på operasjonsstua på NIMI Ullevål. Det skal bli godt å få det hele overstått, slik at jeg etterhvert kan være så aktiv som jeg ønsker. Det vil si svømme igjen. Har nå ikke vært i vannet siden midten av januar, og det kan vel neppe betegnes som særlig heldig når det satses mot langdistanse-triatlon…  Dette er andre gang skulderen skal under kniven grunnet at den gjerne vil ut av ledd hele tiden. Doktor Sigmar mener det er nesten hundre prosent sikkert at det ikke går ut av ledd (lukserer) etter denne operasjonen, som er et større inngrep enn sist, men som merkelig nok skal være mindre smertefullt etterpå, og ha en kortere rekonvalesens!

Rapport kommer
På tross av at dette ikke er en sykeblogg, vil det komme en og annen rapport om tilstanden. Det er på det rene at det er planlagt lett mosjon så som spaserturer allerede til helgen. Spennende å se hvor mange dager det går helt uten trening, men det skal ikke bli mange….