IMG_0237

Endelig fikk jeg prøvd de nyinnkjøpte Hoka Tracer, og det var et fin-fint bekjentskap….:)

Positiv fysio ga klarsignal for løping
Etter en konsultasjon hos fysioterapeuten i dag var det “go” for å prøve seg meg løpeskoene igjen, og det bare tre uker etter operasjonen! Jaggu glad det var Thomas Ødegaard som ble min mann, og ikke den langt mer negative fysioen som rett etter operasjonen forespeilte meg to til tre måneder uten løping! Jeg løp selvsagt ikke maraton i dag, men en lett joggetur på fem kilometer er jeg mer enn godt fornøyd med! det kjentes ikke ut som om all form hadde forduftet heller, og gi meg et par uker til så er alt på stell igjen.

Kan lukte på vannet om en ukes tid
Fortsetter progresjonen i det morderiske tempo det går i nå, så er det ikke umulig at jeg såvidt senker legemet i vann allerede om en ukes tid. Det vil i tilfelle være en måned før skjema.

Om det går så greit vil tiden vise, men jeg er som alltid nøktern optimist!