img_0569

Perfekt start på dagen!
Smoothie er en sikker vinner til frokost, både for små og store. Det er ikke minst en ypperlig mulighet til å passe på at barna får i seg rikelig med vitaminer. Rett som det er disker Pia og Ella(snart 4) opp med en suveren smoothie på morgenen. I dette tílfelle en avocado og ingefær-smoothie. Her vil den glykemiske indeksen holde seg relativt lav, i og med at det er avocado som er basen. I tillegg har vi også Cocosa(kokosolje) eller lignende oppi.

img_0559

Ingefær er ganske sterkt, så ikke ha for mye i når barna skal ha:)

img_0560

I denne smoothien er det følgende ingredienser:

Avocado
Ananas
Ingefær
Appelsinjuice
Cocosa

img_0566

Det er godt med frukt, men det er også en del fruktsukker i det, så bare frukt er ikke helt gunstig i forhold til blodsukkeret:)

img_0568

Vipps så har du en perfekt start på dagen:)