20x30-ibdh2269

Ledelsen i Team Karfjell har godkjent 2017-planen

Det har pågått en del diskusjoner og det har blitt veid for og i mot, men ledelsen, dvs Pia, Karl Emil og Ella, har kommet frem til at det eneste riktige er å godkjenne planen, og støtte opp 100%! Undertegnede gleder seg selvsagt stort over dette, og er allerede påmeldt Challenge Venice og Ironman 70.3 Haugesund. Nå mangler det bare at juryen i Norseman også godkjenner planen, så er alt spikret. Norseman-trekningen skjer ikke før litt ute i november, så jeg må smøre meg med tålmodighet litt til. Dersom det mot alle odds ikke er plass til meg der, vil det komme litt endringer på sensommer/høstsesongen.

Treningen pågår, om ikke for fullt, så i hvertfall OK. Nå er det på tide å sette klare mål, og se nærmere på hva som skal til for å nå dem. Treningsplanen legges i løpet av måneden, men i hodet har jeg mye klart allerede:)

Nu kør vi!

1. april: Holmestrand Maraton

29. april Sentrumsløpet

11. juni Challenge Venice fulldistanse

2. juli Ironman 70.3 Haugesund

5. august Norseman Xtreme

19. august Uvdal Triatlon Olympisk

16. september Oslo Maraton