img_0652

Smartfish har skjønt det
For å sikre god restitusjon etter trening og konkurranse bruker jeg Smartfish. Jeg har meget gode erfaringer med produktet, og anbefaler alle som trener mye å prøve det!  Det som også gjør Smartfish helt fantastisk er servicen de yter overfor meg som kunde. De har egen sjåfør som kommer og leverer varene til meg personlig på jobben. Ved siste levering hadde de levert feil, jeg fikk to esker med blå, istedet for en av hver. Dette var det ikke jeg som oppdaget, men Smartfish! Dagen etter levering fikk jeg en hyggelig sms hvor de gjorde meg oppmerksom på dette, og at de gjerne kom og byttet for meg! Ja takk! For en fantastisk service! Ikke mange timene etterpå var den ene esken byttet, og jeg er strålende fornøyd!

Kan love at jeg kommer til å bruke Smartfish i fremtiden også:)

Les mer og bestill Smartfish her.

PS: Jeg er ikke ambassadør for Smartfish altså, bare en veldig fornøyd kunde:)