img_0773

Nå på høsten når alpinbakken har startet snøproduksjonen, men ikke fått lagt snø i hele bakken, er det ypperlig for hele familien å kjøre en fellesøkt. Mor og far kjører elghufs i bakken, mens barna aker på snøhaugene.  Alle får det de trenger, helt perfekt!

Dette var dagens andre økt for meg, og den første for Pia, Karl Emil(8) og Ella (snart 4). For oss voksne ble det 4×4, med pauser sm nok var litt i lengste laget, i og med at vi måtte ned til start. Likefullt er dette en knallhard økt som jeg har brukt i mange år, og som jeg vet fungerer. Her blir det O2-opptak!

I skrivende stund snør det, og værmeldingen tyder på at det blir skigåing på natursnø fra neste helg:) Det er skiføre på Geilo, som er 35 minutter å kjøre, både på kunst og natursnø. Tipper de forholdene blir prima neste helg. Opprinnelig plan var å reise til Geilo for sesongens første skitur i dag, men med sommerdekk på bilen og snø på veien over Dagali, tok jeg ikke sjansen på å ta turen. Vi venter en uke til med skigåing.

Pia i fint driv på oppvarningen

Pia i fint driv på oppvarmingen

Langtur på førsteøkta

I dag morges hadde jeg en flott løpetur i kaldt og friskt høstvær. 0 grader og litt lett snø i lufta er rett og slett deilig nå.

img_0715

Snø på toppene:)

Uvdalsåe i all sin prakt

Uvdalsåe i all sin prakt