paajobb

Gårdsdagens intervall på rulla utgikk med høye kneløft, i det jeg var heldig og fikk inn en hastejobb på trykkeriet! Nordea i London hadde et prospekt som måtte ut, og jeg grep selvsagt begjærlig sjansen og fyrte opp pressa. Mitt lille firma er avhengig av å jobbe når det er jobber å få, og trening må noen ganger ofres. Dette er ikke noe offer altså, jeg er super-takknemlig for å ha så fine jobber å trykke!

img_0656

Jobbingen gikk dessverre også utover Pias korsang denne gang, men Karl Emils skitrening rakk vi. Dermed fikk jeg også beveget legemet litt, og når jeg i tillegg var i bassenget kl 06.30. Ja så har jeg jo trent to økter likevel da:) Rulleintervallen er ukas nøkkeløkt, så den får jeg forsøke å få til i løpet av dagen i dag.

img_0662

Dette har jo litt å si for ukas mål. Jobbmessig er det bra, i og med at fokus er på økt salg, mens det treningsmessig mangler en intervalløkt. Den intervalløkta skal jeg kjøre i dag i stedet:)

Ja takk! Jeg bytter gjerne ut flere treningsøkter med jobber som denne:)