img_0665

Et spørsmål jeg ofte får dersom det kommer for en dag at jeg ikke spiser hverken korn eller melkeprodukter er; Hva spiser du til frokost da?? Og det er jo ikke så rart at en nordmann lurer på det. For det er jo stort sett noe av korn eller melk som er en norsk frokost. Enten du spiser brød, frokostblanding, yoghurt, eller drikker melk. Korn og melk må nordmenn nesten ha til frokost!

Jeg spiser selvsagt forskjellige ting til frokost, og egg er en gjenganger. En annen gjenganger er banangrøt. Det smaker godt, og er næringsrikt uten å ha for høy glykemisk indeks. Så her vil altså blodsukkeret holde seg stabilt, og du får en fin metthetsfølelse som varer til lunsj:)

Oppskrift:

  • 2-3 bananer som moses
  • 1 spiseskje kokosolje
  • en god slump solsikkekjerner
  • litt mandelmel
  • en spiseskje rosiner
    img_0668

Bananene moses, og alt blandes sammen til en herlig grøt. Her får du karbohydrater fra banan, fett fra mandler og kokosfett og litt protein fra solsikkekjerner og mandelmel – helt super sammensetning!

Dette smaker så godt at barna også gjerne vil ha!

En perfekt start på dagen!

Prøv da vel:)

Blogglistenhits

Bloggen er plassert i bloggkartet.